Wijnexcursie Reestlandhoeve

Biologische wijze

John, Wilma en hun zoon Bas vormen het vaste team op de hoeve. Zij verbouwen op biologische wijze de nieuwe, meeldauwtolerante rassen johanniter, solaris (wit) en regent en muscat bleu (rood). Hiervan maken zij vele soorten wijn: wit (een droge en een ‘liefelijke’), rosé, rood, een ‘port’, een parelwijn en een Brut. De bodem is ijzerhoudend, hetgeen (samen met de muziek!) zorgt voor wijnen met een typerende eigen smaak.

wijnexcursie reestland

B Corp certificaat

De Reestlandhoeve biedt dagbesteding in de vorm van begeleid vrijwilligerswerk en een aangenaam verblijf aan mensen met een zorgvraag. De milieuvriendelijke manier van werken en de sociaal maatschappelijke impact van het bedrijf maken dat de Reestlandhoeve B Corp gecertificeerd kon worden.

De 11 kilometer lange, onverwacht mooie wandeling voert over akkerland, door het liefelijke Reestdal en een stukje bos. Op 2/3 is de lunchpauze bij een restaurant, waar je op het terras heerlijk op krachten kunt komen met exquise gerechten en bijbehorende wijn. We eindigen met het wijnwandelpad in de wijngaard, waar ons heerlijke bubbels wachten!

Lees meer over Reestlandhoeve op www.reestlandhoeve.nl

ga je mee? 

MUZIEKWIJNEN